«Миротворець» вніс Тимошенко до своєї бази

Читать на русском
Лідер Батьківщини Юлія Тимошенко внесена в базу даних сайту Миротворець після того, як разом із соратниками прорвала оточення на польсько-українському кордоні і допомогла екс-губернатору Одеської області Михайлу Саакашвілі потрапити в країну.

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко внесена до бази даних сайту «Миротворець» після того, як разом із соратниками прорвала оточення на польсько-українському кордоні і допомогла екс-губернатору Одеської області Міхеілу Саакашвілі потрапити до країни.

Як повідомляється на сайті організації, Тимошенко внесли до «чистилища» сайту за свідоме порушення державного кордону України, організацію і підготовку до незаконного переміщення особи без громадянства через кордон України.

Крім того, Тимошенко закидають участь у нападі на режимний об'єкт у складі групи осіб, пише «Слово і Діло».

Хто з політиків засвітився в прориві українського кордону разом із Саакашвілі?«Слово і Діло» вирішило закарбувати політиків, які проносили Саакашвілі через українсько-польський кордон.

«За фактом перерахованих правопорушень і злочинів, скоєних Тимошенко, порушено кримінальну справу», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо Міхеіл Саакашвілі прорвався в Україну через пункт пропуску «Шегині» в супроводі кількох народних депутатів і сотень своїх прихильників, які буквально внесли його на територію країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: