Гройсман назвав прорив Саакашвілі атакою проти державності

Читать на русском
Гройсман назвав прорив кордону Міхеілом Саакашвілі атакою проти державності, організатори якої мають понести відповідальність.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман назвав прорив кордону біля пункту пропуску «Шегині» Міхеілом Саакашвілі атакою проти державності.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Те, що відбулося в неділю в Шегинях, це не просто порушення закону… Це початок чергової атаки деяких наших політиків проти української державності. Силовий прорив українського кордону – це злочин, і ті, хто причетний до організації цього прориву, мають понести відповідальність», – написав Гройсман.

Він додав, що особливо жорсткою має бути відповідальність для тих, хто дозволяв собі «принижувати й піднімав руку на тих хлопців, які захищають нашу державу та її кордони».

«Я не буду говорити нічого про Міхо Саакашвілі, в нього свої цілі й свої мотиви. Я говорю про тих наших політиків-популістів, які діють за принципом «що гірше, то краще», – написав прем’єр.

Прорив Саакашвілі. Луценко обіцяє кожному учаснику кримінальну відповідальністьГенеральний прокурор України Юрій Луценко пообіцяв притягнути до відповідальності учасників прориву державного кордону в пункту пропуску Шегині, під час якого екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі повернувся до України.

За словами Гройсмана, в Україні настав момент, коли можна ухвалити важливі рішення в економіці та соціальній сфері, й тому зараз можна очікувати провокацій з метою дестабілізації ситуації.

«Саме тому зараз можна очікувати активізації спроб дестабілізувати ситуацію з боку тих, хто не зацікавлений в успіху України. На жаль, так і відбувається», – написав він. Він закликав політиків і депутатів «не розкручувати маховик руйнування й хаосу».

Як повідомлялося, 10 вересня Саакашвілі прорвався через український кордон.

Член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко вважає, що Міхеіл Саакашвілі домагався кровопролиття, прориваючись до України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: