Геращенко вважає, що Саакашвілі домагався кровопролиття

Читать на русском
Геращенко вважає, що Міхеіл Саакашвілі домагався кровопролиття зі сценами грубого насильства з боку співробітників правоохоронних органів.

Народний депутат, член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко вважає, що Міхеіл Саакашвілі домагався кровопролиття, прориваючись в Україну.

Про це він написав у своєму Facebook вранці 11 вересня, передає «Слово і Діло».

«5 прикордонників та 11 поліцейських отримали травми під час прориву групи провокаторів на чолі з Міхеілом Саакашвілі через пункт пропуску «Шегині», – зазначив він.

«Головною метою провокаторів, які незаконно проривали державний кордон України, було домогтися кровопролиття, що супроводжується сценами брутального насильства з боку співробітників правоохоронних органів», – заявив Геращенко.

«Цієї мети провокаторам домогтися не вдалося. Навпаки, всім мислячим людям стало очевидно, що заради спроби захопити владу в Україні і Саакашвілі, і Тимошенко готові піти навіть по трупах», – додав він.

На думку нардепа, все «має завершитися пред'явленням підозр усім тим, хто навмисно порушив державний кордон України, в тому числі й провокаторам із числа народних депутатів України, які подали поганий приклад незаконного перетину кордону».

Нагадаємо, 10 вересня екс-голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі за допомогою своїх прихильників прорвався на територію України в пункті пропуску «Шегині».

Генеральний прокурор України Юрій Луценко пообіцяв притягнути до відповідальності учасників прориву державного кордону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: