Перетин кордону Саакашвілі: як пройшла ніч біля пункту пропуску «Краковець»

Читать на русском
Сьогодні Міхеїл Саакашвілі повинен прибути в Україну на митний пункт Краковець. Як минула ніч на кордоні - повідомила поліція.

Поліцейські Яворівського відділу поліції патрулюють пункт пропуску Краковець, куди обіцяв прибути Саакашвілі.

Про це повідомляє в неділю вранці прес-служба поліції Львівської області, передає «Слово і Діло».

«Протягом ночі на 10 вересня ніякої інформації про правопорушення або надзвичайні події в підрозділи поліції не надійшло», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські повідомили, що що поблизу пункту пропуску розміщене наметове містечко учасників-активістів, які будуть зустрічати політика.

Саакашвілі та кордон: чим завершиться історія з поверненням політика в Україну?Чи зможе Міхеіл Саакашвілі перетнути кордон вже цієї неділі та які ризики його очікують? Власне бачення ситуації – в колонці політолога Олександра Радчука.

«На прохання ряду народних депутатів, організаторів цієї акції та представників громадських організацій поліція здійснює посилену охорону громадської безпеки і порядку. На місці знаходиться начальник поліції Львівської області Валерій Середа, а також керівники структурних поліцейських підрозділів», - повідомили в поліції.

Вчора повідомлялося про стягування техніки до кордону.

Як відомо, Саакашвілі заявив, що повернеться до України 10 вересня через митний пункт Краковець. Приблизний час прибуття - 14.00 дня.

У прикордонній службі рекомендували об'їжджати КПП Краківець через Саакашвілі протягом 9-12 вересня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: