Карта АТО: ситуація на сході України на 9 вересня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 9 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

За минулу добу бойовики в зоні проведення АТО 35 разів відкривали вогонь по українських опорних пунктах, все обстріли характеризуються як прицільні.

Напрямки

Після 18:00 терористи продовжили прицільні обстріли позицій сил АТО в основному на Приморському та Донецькому напрямках. Також вони поодиноко застосовував міномети.

Крім того, в кінці доби під гранатометний вогонь кілька разів потрапили українські укріплення в Авдіївський промзоні і на шахті Бутівка. Близько 18:00 в результаті обстрілу з озброєння БМП і зенітної установки укріплень ЗСУ на підступах до Семигір’я отримав поранення український військовий.

На Приморському напрямку бойовики застосовували міномети калібру 82 мм біля Мар'їнки. З гранатометів вони відкривали вогонь поблизу Старогнатівки. Стрілецька зброя і великокаліберні кулемети терористів працювали по опорних пунктах ЗСУ в околицях Лебединського та Талаківки. Близько 22:00 в результаті обстрілу з гранатомета позицій сил АТО біля Водяного ще один український боєць отримав поранення.

На Луганському напрямку бойовики двічі застосовували гранатомети біля Кримського і один раз - поблизу Станиці Луганської.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: