«Радикальний запит» до президента: чи слухатимуть депутати щотижневі звіти Порошенка в Раді

Читать на русском
Мосійчук, очевидно, посоромився турбувати президента депутатськими запитами щодо його політики на Донбасі та дипвідносин зі США.

Член фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук стримав свій минулорічний радикальний депутатський запал і за 9 місяців так і не наважився винести на розгляд Верховної Ради питання про щотижневі звіти президента України Петра Порошенка.

Тим часом «Слово і Діло» нагадує, що в листопаді 2016 року Мосійчук в ефірі одного з телеканалів обіцяв підготувати депутатський запит до Порошенка та винести питання про щотижневі звіти очільника держави на розгляд парламентарів.

Проте далі слів справа не пішла: чи то депутат вирішив не перевантажувати себе й своїх колег зайвими обсягами інформації, чи завбачливо потурбувався про економію часу самого Порошенка. , Крім того, Мосійчук, очевидно посоромився турбувати президента депутатськими запитами щодо його політики на Донбасі та дипвідносин зі США.

Нагадаємо, що сьогодні, 7 вересня, депутати мали нагоду заслухати щорічний виступ президента у стінах Верховної Ради. Попереднього разу Порошенко виступав перед українськими парламентарями 6 вересня 2016 року.

Варто зазначити, що таким самим чином завершилася «відчайдушна боротьба» Мосійчука з фармацевтичною мафією: після розмов про роботу над законопроектом щодо посилення кримінальної відповідальності за виготовлення фальсифікату ліків депутат так і не зареєстрував його в парламенті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: