Названа дата початку продажів iPhone 8

Читать на русском
Попередні замовлення на смартфони відкриються 15 вересня, про це повідомив німецький сайт Macerkopf із посиланням на інсайдерів.

Американська компанія Apple почне приймати попередні замовлення на iPhone 8 уже 15 вересня, через три дні після презентації нового смартфона.

Про це повідомляє портал Macerkopf із посиланням на інсайдерів, передає «Слово і Діло».

Apple готується поглинути частину ToshibaОчолюваний американською компанією Bain Capital інвестиційний консорціум, в який входить Apple Inc, запропонував корпорації Toshiba $ 18 млрд за чіпи.

Згідно з інформацією видання, в магазинах новий флагман від Apple з'явиться за тиждень, 22 вересня. Однак офіційно в корпорації дату старту продажів нового телефону не називали.

Крім того, за непідтвердженою інформацією, яку оприлюднив Macerkopf, на майбутній прес-конференції, крім iPhone 8, компанія Apple презентує Apple Watch 3 та нове покоління Apple TV.

Нагадаємо, раніше були оприлюднені фото фінального прототипу нового смартфона виробництва американської корпорації Apple Inc. iPhone 8.

Згідно з інформацією видання, iPhone 8 дійсно трохи більший, ніж iPhone 7, але помітно менший, ніж iPhone 7 Plus. Він схожий на Galaxy S8 за зовнішнім виглядом, і для більшості власників має бути відносно зручним для використання однією рукою.

Відзначається, що задня кришка смартфона виконана зі скла для підтримки бездротової зарядки. Також iPhone 8 має 5,8-дюймовий безрамковий дисплей, а у верхній частині дисплея є проріз під динамік і датчики.

Раніше повідомлялося, що Apple відмовиться від формату JPEG.

Нагадаємо, Apple озвучила дату презентації нового iPhone 8.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: