Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок уряду з 30 серпня до 5 вересня

Читать на русском

За останній тиждень міністри уряду встигли провалити дві своїх обіцянки і виконати одну. В активі міністра інфраструктури Володимира Омеляна додалася третя виконана за весь час перебування на посаді обіцянка: про захід на український ринок ще одного лоукостера.

До початку нового навчального року не змогла впоратися зі своєю обіцянкою забезпечити підручниками абсолютно всі школи країни міністр освіти і науки Лілія Гриневична 1 вересня повний комплект підручників отримав тільки 91% українських шкіл.

Також не впорався з терміном голова Мінекології Остап Семерак: він запевняв, що сонячна електростанція в зоні відчуження ЧАЕС почне працювати ще влітку, а на даний момент запуск першої такої електростанції планується тільки наприкінці 2017 року.

Крім того, за тиждень міністри встигли дати ще 6 нових обіцянок. Так, прем'єр-міністр Володимир Гройсман анонсував створення фонду підтримки стартапів в 2018 році.

У свою чергу глава Мін'юсту Павло Петренко пообіцяв провести в 700 селах країни інформкампанію з аграрних прав в Україні та перейнявся невиплатою аліментів: він обіцяє заборонити неплатникам аліментів виїзд за кордон.

Незабаром після знищення на Грушевського графіті часів революції гідності міністр культури Євген Нищук пообіцяв відновити ці пам'ятники Майдану і внести їх до списку національних пам'яток.

Міністр оборони Степан Полторак виступив з новою обіцянкою щодо реформи армійського харчування і запевнив, що в жовтні в частинах Збройних сил відкриється шість оновлених столових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: