За 8 місяців відремонтовано лише третину з обіцяних Омеляном 2,5 тисяч кілометрів доріг

Читать на русском
Із обіцяних міністром інфраструктури 2,5 км доріг станом на середину серпня були відремонтовані лише близько третини.
Володимир ОмелянФото: dumka.odessa.ua

Сезон дорожніх робіт потроху підходить до кінця, однак у працівників «Укравтодору» основна частина робіт, запланованих на 2017 рік, усе ще попереду.

Такий висновок можна зробити з того, що, за повідомленням Міністерства інфраструктури, станом на 18 серпня проведено поточно-середній ремонт 756 км доріг, пише «Слово і Діло».

«За оперативними даними «Укравтодору», станом на 18 серпня 2017 року в межах наявного фінансування проведено поточно-середній ремонт на 756 км автодоріг загального користування», – звітують у відомстві.

Там також зазначають, що минулоріч у цей час через затягування тендерів ремонт доріг у країні тільки почався. Однак це не є виправданням для міністра інфраструктури Володимира Омеляна, котрий у січні пообіцяв, що 2017 року відремонтовані будуть 2,5 тис. км доріг.

Таким чином, враховуючи, що на цю мить виконана лише третина з анонсованих міністром робіт, Автодору доведеться працювати надзвичайно швидкими темпами, аби встигнути виконати план міністра до сезонного погіршення погодних умов.

Всього Омелян дав 41 обіцянку, з яких виконав лише 2. Через це в рейтингу відповідальності уряду він на останньому місці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: