Стало відомо, в якому українському місті заборонили нічний продаж алкоголю

Читать на русском
У Запоріжжі депутати міськради заборонили нічний продаж алкоголю. В період з 22 до 12 години алкоголь продаватиметься лише в ресторанних закладах.

Обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива з 22:00 до 12:00 діятиме в усіх магазинах Запоріжжя. В ці години купити алкоголь можна буде лише в ресторанних закладах.

Депутати на засіданні Запорізької міської ради в середу ухвалили рішення про заборону нічного продажу алкоголю, повідомляє місцеве видання 061.ua, передає «Слово і Діло».

За рішення про обмеження роздрібного продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива проголосували 39 депутатів.

Згідно з очікуваннями депутатів-ініціаторів проекту, обмеження продажу алкоголю має знизити рівень злочинності в місті, оскільки багато правопорушень, за їхніми словами, здійснюються в стані алкогольного сп'яніння.

Раніше повідомлялося, що Окружний адмінсуд Києва слідом за Київським апеляційним госпсудом визнав встановлені Київрадою нічні обмеження на продаж алкоголю в стаціонарних установах незаконними. Київський апеляційний господарський суд скасував заборону на продаж алкоголю вночі в червні.

Пізніше повідомлялося, що Київська міська рада не може виконати рішення Господарського суду Києва, яке зобов'язує скасувати заборону на продаж алкогольних напоїв у об'єктах роздрібної торгівлі з 23:00 до 10:00.

Раніше повідомлялося, що уряд має намір підвищити ціни на алкоголь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: