Київська алкоепопея триває: суд підтвердив законність заборони на продаж алкоголю вночі

Читать на русском
Київрада виграла в обласного територіального відділення Антимонопольного комітету суд про заборону продажу алкоголю вночі.
фото: КМДА

Київрада виграла в обласного територіального відділення Антимонопольного комітету суд про заборону продажу алкоголю вночі.

Про це розповів начальник управління правового забезпечення діяльності Київради Володимир Слончак, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми виграли суд. Рішення ухвалено на нашу користь, і ми не зобов'язані скасовувати заборону на продаж алкоголю в нічні години», – сказав він.

Вищий госпсуд столиці розглянув касаційну скаргу з цього питання 25 липня.

Нагадаємо, позов про скасування заборони Київради на продаж алкоголю в столиці з 23:00 до 10:00 подало обласне територіальне відділення АМКУ.

Заборона набула чинності 13 жовтня. Вона стосується роздрібного продажу алкогольних і слабоалкогольних напоїв у нічні години суб'єктами господарювання та не поширюється на ресторани.

6 червня набуло чинності рішення суду про скасування заборони від 10 квітня, проте вже 7 червня в Київраді заявили, що не будуть його виконувати, оскільки юридичний механізм виконання не прописаний.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: