Молодшого Шуфрича взяли на поруки

Читать на русском
Суд Києва застосував запобіжний захід щодо Шуфрича-молодшого у вигляді особистої поруки його батька.

Шевченківський райсуд Києва застосував запобіжний захід щодо Шуфрича-молодшого у вигляді особистої поруки його батька – депутата ВР Нестора Шуфрича.

Таке рішення в середу, 30 серпня, ухвалила суддя Голуб, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Прокуратура просила суд призначити Шуфричу цілодобовий домашній арешт, щоб він не зміг уникати слідчих дій та впливати на свідків.

«Слідчий суддя не знаходить підстав для задоволення клопотання прокуратури», – зазначила суддя.

Чим завершилися розслідування найвідоміших VIP ДТПУ зв’язку з резонансним ДТП за участю Шуфрича-молодшого «Слово і Діло» вирішило пригадати, чим завершилися найвідоміші резонансні VIP ДТП.

«У клопотанні прокуратури відмовити. Застосувати запобіжний захід у вигляді застосування особистої поруки. Підстав для застосування більш суворих заходів немає», – сказала суддя.

Крім того, Шуфрича-молодшого зобов'язали приходити на виклики прокурора та слідчих, повідомляти про зміну місця проживання, здати документи для виїзду за кордон.

Сам Шуфрич на запитання журналістів, чи не бачить він конфлікту інтересів, що взяв свого сина на поруки, зазначив: «Я можу гарантувати, що після того, що сталося, мій син буде під домашнім арештом. У суді я не приховував, що я є батьком Нестора, а те, що я народний депутат, загальновідомо».

«Я хочу висловити жаль, що мій син скоїв цю ДТП, і співчуваю родині постраждалих. Вірю, що лікарям вдасться врятувати життя Олексія. Зі свого боку я зроблю все, щоб наслідки цієї трагедії були мінімізовані», – зазначив він.

Коментуючи ДТП, Шуфрич сказав, що його син просто не побачив пішохода.

«Він не побачив Олексія. Просто не побачив ... Швидкість попередньо можемо встановити через відео – орієнтовна швидкість 60-70 кілометрів на годину. Безумовно, це перевищення», – додав він.

Раніше прокуратура Києва оголосила про підозру сину нардепа Нестору Шуфричу-молодшому, який збив на пішохідному переході чоловіка.

Також повідомлялося, що йому можуть призначити умовний термін і штраф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: