Шуфричу-молодшому оголосили підозру

Читать на русском
Дії Шуфрича-молодшого кваліфіковані як порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тяжкі тілесні ушкодження.

Прокуратура Києва оголосила про підозру сину нардепа Нестору Шуфричу-молодшому, який збив на пішохідному переході чоловіка.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретарка київської прокуратури Надія Максимець, передає «Слово і Діло».

«За погодженням з прокуратурою міста Києва слідчим СУ ГУ НП України в Києві 29.08.2017 оголошено підозру 23-річному водію, який вчинив ДТП на вулиці Шота Руставелі, внаслідок якої травмовано пішохода», – написала вона.

За словами Максимець, дії правопорушника кваліфіковано як порушення правил безпеки дорожнього руху, що завдало потерпілому тяжких тілесних ушкоджень.

ДТП за участю Шуфрича: стало відомо про можливе покарання для сина нардепаЗа фактом ДТП за участю сина нардепа Нестора Шуфрича відкрито кримінальне провадження. Що загрожує Шуфричу-молодшому вже повідомили в МВС.

«Після оголошення про підозру, водію та його адвокату вручені клопотання про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, яке буде скеровано до Шевченківського райсуду столиці для ухвалення рішення», – написала вона.

Максимець також повідомила, що до суду скеровано клопотання про арешт автомобіля, за кермом якого під час ДТП перебував вказаний водій.

Як відомо, 26 серпня ввечері син депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович, на автомобілі Bentley на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалого шпиталізували з численними травмами. Першу допомогу чоловікові надав син головного рабина України Моше Асмана.

Згідно з інформацією ЗМІ, постраждалому 31-річному Олексію Мельниченку зробили кілька операцій. Наразі він прийшов до тями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: