США допоможуть Україні будувати вітряні електростанції

Читать на русском
Президент фінустанови уряду США OPIC (Корпорація приватних закордонних інвестицій) Рей Вошберн заявив про те, що компанія має намір підтримати проект будівництва вітряних електростанцій у Запорізькій області на 400 мільйонів доларів.

Президент фінустанови уряду США OPIC (Корпорація приватних закордонних інвестицій) Рей Вошберн заявив про те, що компанія має намір підтримати проект будівництва вітряних електростанцій у Запорізькій області на $400 млн.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на промову Вошберна під час зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом у Києві 30 серпня.

Летальна зброя від США: чи зважиться адміністрація Трампа на озброєння УкраїниПитання надання Україні летальної зброї вже давно на порядку денному, але жодних зрушень не відбувається. З приходом Трампа проблема озброєння актуалізувалася, але чи не марними є очікування цього разу?

«Ще одна угода, в питанні якої ми наближаємося до висновку, це з ЮроКейп Вінд Фарм І, сума якої становить 400 мільйонів доларів», – сказав Вошберн.

Раніше надійшла інформація про те, що ЮроКейп Юкрейн І погодила питання всіх боргових і акціонерних інвестицій зі спорудження в Запорізькій області першої черги ВЕС сумарною проектною потужністю 500 МВт.

Директор оператора Пітер Джастін О'Брайєн повідомляв про те, що планується документально оформити її фінансування до 31 грудня 2017 року.

Нагадаємо, Нідерланди, Данія та Німеччина підписали угоду про будівництво великого хаба вітрової енергії в Північному морі.

Відзначимо, США запровадили мито на продукцію заводу Ахметова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: