Стала відома мета візиту групи польських генералів та офіцерів в Україну

Читать на русском
Польські військові ознайомляться зі специфікою діяльності Національної академії сухопутних військ і Міжнародного центру миротворчості та безпеки.
Фото: Павло Ткачук/Facebook

До України прибув начальник Генерального штабу Збройних сил Республіки Польща генерал-лейтенант Лєшек Суравський, який очолив групу польських генералів та офіцерів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Національної академії Сухопутних військ Збройних сил України Павло Ткачук, передає «Слово і Діло».

Воєнний час: із чим пов'язаний позачерговий призов та чи потрібна Україні контрактна арміяВійськовий експерт пояснив, із чим пов'язаний позачерговий призов до армії та чому в Україні має бути змішаний тип армії.

«Перебуваючи на Львівщині, генерал-лейтенант Лєшек Суравський ознайомиться зі специфікою діяльності Національної академії сухопутних військ, Міжнародного центру миротворчості та безпеки», – повідомив Ткачук.

«Вірю, що це буде ефективним і результативним продовженням військово-політичного діалогу між нашими країнами», – додав він.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ увійшли до рейтингу найсильніших армій світу.

Нагадаємо, 15 серпня під час візиту до Польщі міністр оборони України Степан Полторак провів переговори з польським колегою Антоні Мацаревічем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: