Полторак: Польща залишається стратегічним партнером України

Читать на русском
Під час візиту до Польщі міністр оборони України генерал армії Степан Полторак провів переговори зі своїм польським колегою Антоні Мацаревічем.

Під час візиту до Польщі міністр оборони України генерал армії Степан Полторак провів переговори зі своїм польським колегою Антоні Мацаревічем.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 15 серпня, пише «Слово і Діло».

«Провів переговори зі своїм польським колегою паном Антоні Мацаревічем ... Розглянули питання про посилення співпраці між Збройними Силами України та Польщі в сфері військово-технічного співробітництва, подальшого розвитку та навчання литовсько-польсько-української бригади», - зазначив Полторак.

Полторак заявив про створення кібервійськУ Міноборони створюється підрозділ, з урахуванням позитивного досвіду Литви і за допомогою НАТО, яке буде адекватно реагувати на кіберзагрози.

За його словами, Мацаревіч підкреслив, що новини про ситуацію на Сході України свідчать про те, що Росія продовжує ігнорувати Мінські домовленості.

«Також він висловив стурбованість щодо небезпеки загострення ситуації, в зв'язку з проведенням навчань «Захід 2017». Високо оцінюю результати цієї зустрічі, яка в черговий раз доводить, що Польща була, є і буде стратегічним партнером для України», - підсумував Полторак.

Раніше в Міноборони, розповіли скільки учасників АТО пройшли психологічну реабілітацію.

Також в Міноборони повідомили, коли підвищать зарплати військовослужбовцям в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: