Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок з 16 до 29 серпня

Читать на русском

За термін майже в два тижні члени Кабінету міністрів не виконали жодної своєї обіцянки, причому голова Мінекології Остап Семерак не запустив в зоні відчуження ЧАЕС сонячну електростанцію в обіцяний термін, зате політики встигли дати 12 нових обіцянок.

Шість із них наші аналітики зафіксували за прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Так, прем'єр пообіцяв у 2018 році виділити на компенсації закупівель аграріями сільгосптехніки до 1 мільярда гривень.

Також Гройсман дав ще кілька важливих обіцянок: затвердити програму будівництва нових дитсадків, до 2019 року перейти на закупівлю ліків державою через національну закупівельну організацію та виділити 250 мільйонів гривень на будівництво об'їзної дороги навколо Дніпра.

Крім того, за прем'єром зафіксовані ще дві дрібніші обіцянки – запустити до 2021 року 3 нові станції метро в Дніпрі й встановити на дорогах 26 нових вагових комплексів для контролю маси вантажівок.

По дві нових обіцянки ми зафіксували за міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та міністром Кабінету міністрів Олександром Саєнком.

Омелян, який до сьогодні виконав 2 своїх обіцянки із 41, запевнив, що до кінця року відновлять мости в Рубіжному та Троїцькому.

Своєю чергою, Саєнко запевнив, що реформа всіх міністерств завершиться до 2018 року, а до початку нового року завершиться впровадження в міністерствах систем електронного документообігу.

Ще по одній обіцянці дали міністр освіти Лілія Гриневич і віце-прем'єр Володимир Кістіон. Гриневич запевнила, що проект умов вступної кампанії на наступний рік покажуть до 1 жовтня, а Кістіон – що жодних проблем з опалювальним сезоном не буде.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: