Сеул відповів на запуск балістичної ракети Пхеньяном

Читать на русском
У відповідь на запуск балістичної ракети чотири південнокорейських винищувача скинули бомби на полігон біля кордону з КНДР.

У відповідь на запуск балістичної ракети Пхеньяном чотири південнокорейських винищувачі скинули бомби на полігон біля кордону з КНДР.

Про це повідомив прес-секретар президента Південної Кореї Мун Чже Іна, передає «Слово і Діло» з посиланням на DW.

Після чергового запуску північнокорейської балістичної ракети в Сеулі вжили відповідних заходів. Чотири винищувачі F-15K скинули бомби на полігон, розташований поблизу кордону з КНДР. Під час навчань була відпрацьована атака на північнокорейське керівництво.

США та Японія обговорили ракетний запуск КНДРЯпонський та американський прем'єри провели телефонні переговори через останні ракетні випробування Північної Кореї.

Національна рада безпеки Південної Кореї засудила ракетний запуск, назвавши його порушенням резолюції ООН. Згідно з документом, Пхеньяну заборонені запуски балістичних ракет.

Як повідомлялося раніше, північнокорейська ракета невідомого типу пройшла через повітряний простір країни та впала в Тихому океані.

Раніше спецслужби Південної Кореї висловили підозру, що влада Північної Кореї почала приготування до нового ядерного тесту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: