Збив син депутата, врятував син рабина: стало відомо, хто надав першу допомогу жертві ДТП із Шуфричем

Читать на русском
Першу допомогу збитому Шуфричем-молодшим чоловіку на Шота Руставелі в суботу надав син головного рабина України Моше Азмана.
Менді АзманФото: Mendi Azman, Facebook

Людиною, що надала першу допомогу чоловіку, якого вночі в Києві збив на Bentley Нестор Шуфрич-молодший, виявився син головного рабина України від Всеукраїнського конгресу юдейських релігійних громад (хасидів) Менді Азман.

Про це у себе в Facebook написав сам рабин Моше Азман, передає «Слово і Діло».

«Близько півгодини тому на перехресті поряд з нашою синагогою автомобіль марки «Бентлі» на великій швидкості збив людину. Наш син Мендель, перебуваючи в цей час поблизу, встиг вбігти в синагогу, взяти спеціальний ізраїльський медичний рюкзак першої допомоги, що знаходяться на охороні в синагозі, і встиг надати необхідну термінову медичну допомогу поки не приїхала швидка допомога. Допомогли навички, отримані за час служби в ізраїльській армії. Сказано, що людина, яка врятувала одне життя, ніби врятувала весь світ. Пишаємося тобою, Мендік!», – зазначив духовний лідер українських хасидів.

Нагадаємо, інцидент із сином нардепа Шуфрича стався ввечері 26 серпня на вулиці Шота Руставелі. Оскільки він взявся співпрацювати з поліцією, попередньо йому загрожує умовний термін і штраф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: