«Хімічний туман» у Британії: понад 100 осіб шпиталізували, населення евакуювали

Читать на русском
Населення Бірлінг Геп, поблизу крейдяних скель Seven Sisters, евакуювали після того, як люди поскаржилися на проблеми з диханням, подразнення очей та горла.

Понад 100 людей потрапили до лікарні після того, як узбережжя Східного Сассексу у Великій Британії вкрилося невідомим «хімічним туманом».

Про це повідомляє The Guardian, передає «Слово і Діло».

Населення Бірлінг Геп, поблизу крейдяних скель Seven Sisters, евакуювала екстрена служба після того, як люди поскаржилися на проблеми з диханням, подразнення очей та горла приблизно о 5 вечора в неділю, 27 серпня.

Поліція заявила, що невідомий «хімічний туман», який надійшов із моря, призвів до того, що люди, які живуть поблизу узбережжя від Істбурна до Бірлінг Гепа, змушені були звернутися за допомогою до лікарні.

Поліція закликала людей у цьому районі зачиняти двері та вікна. Пожежно-рятувальна служба Східного Сассексу заявила, що «хімічний інцидент» триває.

За даними місцевої поліції, інцидент, як видається, був спричинений «невідомим димом, що надійшов із моря», але точне джерело наразі ще не встановлено.

Зазначимо, сьогодні, 28 серпня, британські посадовці прибули до Брюсселя на чергові переговори щодо Brexit. Раніше уряд Британії оприлюднив свої пропозиції для переговорів з ЄС, згідно з якими країна не має перебувати під юрисдикцією Європейського суду після Brexit.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: