Ураган «Гарві»: в Мексиканській затоці значно скоротився видобуток нафти

Читать на русском
У США через ураган Гарві видобуток нафти американськими компаніями в Мексиканській затоці 27 серпня в добовому вираженні скоротився приблизно на 21,64 відсотка.

У США через ураган «Гарві» видобуток нафти американськими компаніями в Мексиканській затоці 27 серпня в добовому вираженні скоротився приблизно на 21,64%.

Про це йдеться в повідомленні Бюро з безпеки та охорони навколишнього середовища США (BSEE), передає «Слово і Діло».

Найпотужніший ураган в США за останні 12 років: названі наслідкиВ NASA повідомляють, що моторошний ураган, що обрушився на Техас в США було видно навіть з космосу, а побоювання повеней залишаються до сих пір.

Згідно з даними бюро, видобуток нафти впав з 1,75 млн до 1,31 млн барелів на добу, а видобуток газу скоротився на 25,71%, або на 23,4 млн куб. м на день.

Крім того, повідомляється, що через шторм був евакуйований персонал 105 видобувних платформ, тобто 14,25% від усіх 737 американських платформ у затоці.

Також робочих евакуювали з п'яти бурових платформ (нерухомих) із десяти. Дані BSEE засновані на опитуванні близько 30 компаній-операторів Мексиканської затоки.

«Після закінчення шторму об'єкти будуть проінспектовані. Щойно всі перевірки будуть завершені, виробництво на непошкоджених об'єктах буде негайно відновлене», – йдеться в повідомленні бюро.

Нагадаємо, 26 серпня в США стався потужний ураган «Гарві».

Як відомо, посольство України в США відкрило для співвітчизників, які потрапили в халепу через ураган «Гарві», гарячу лінію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: