Попри погрози мера, черкаські комунальники погано справляються з прибиранням міста

Читать на русском
Мер Черкас обіцяв звільнити комунальників, якщо ті не впораються з прибиранням. Але сміття з вулиць міста не зникло – як і працівники ЖЕКів зі своїх посад.
Анатолій БондаренкоФото з відкритих джерел

Черкаським комунальникам не вистачило 10 днів, щоб налагодити належне прибирання території.

Між тим мер Черкас Анатолій Бондаренко 18 серпня обіцяв, що якщо в місті до свят не буде чисто, то полетять голови, нагадує «Слово і Діло».

На жаль для жителів міста, і на щастя – для працівників ЖЕКів, ані того, ані іншого досі не відбулося, а оголошена мером догана керівникам комунальних підприємств не допомогла.

Як з'ясувало «Слово і Діло», 27 серпня на нараді в мерії директор Сосновської служби утримання будинків Роман Моторний повідомив, що в місті все ще погано прибирають район Хімселище. Трохи краща ситуація в Південно-Західному районі, але загалом про зразкову чистоту в обласному центрі говорити поки не доводиться. Водночас про звільнення в міських ЖЕКах також поки не прозвучало жодного слова. Хоча 21 серпня Бондаренко зазначив, що чарівним чином одразу троє високопоставлених працівників ЖЕКів опинилися на лікарняних.

Як би там не було, погрози міського голови не допомогли, а отже, обіцянка не виконана. Загалом «Слово і Діло» зафіксувало 61 обіцянку Бондаренка, з яких поки що виконані лише 8. Разом із тим невиконаних обіцянок у черкаського міського голови вже 6. У рейтингу відповідальності мерів обласних центрів він наразі на останньому місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: