Стало відомо, скільки заборгували кияни за електроенергію

Читать на русском
Основними боржниками залишаються підприємства життєзабезпечення міста комунальної форми власності і державний бюджет.

Заборгованість киян за електроенергію станом на 1 серпня становить 484,2 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба «Київенерго», пише «Слово і Діло».

За даними компанії, найбільшими боржниками є споживачі Дарницького, Святошинського та Солом'янського районів. Їх заборгованість на 1 серпня 2017 складає 50,3 млн гривень, 41,4 млн гривень і 40 млн гривень відповідно.

Електроенергія в Україні: скільки виробляємо, скільки експортуємо й почому продаємо населеннюЯк змінилася ціна на електроенергію для населення за останні 2 роки, які обсяги виробництва і продажу за кордон – в інфографіці «Слово і Діла».

Загальний борг столичних споживачів за використану електричну енергію перед ВАТ «Київенерго» станом на 1 серпня 2017 складає більше 1,1 млрд гривень. У липні він збільшився на 11 млн гривень.

Основними боржниками залишаються підприємства життєзабезпечення міста комунальної форми власності і державний бюджет.

Так, підприємства житлокомунгоспу, в тому числі підприємства життєзабезпечення міста, за підсумками липня збільшили заборгованість за електроенергію на 12 млн гривень до 484,2 млн гривень.

«Київський метрополітен» - до 137,1 млн гривень. Борг населення Києва за спожиту електричну енергію перед «Київенерго» станом на 1 серпня 2017 складає 353,4 млн гривень.

Нагадаємо, Україна збільшила виробництво «зеленої» електроенергії.

А міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик не бачить підстав для підвищення цін на електроенергію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: