Ryanair зацікавлений у купівлі Air Berlin

Читать на русском
Ryanair зацікавлена ​​в участі в тендері на покупку збанкрутілої німецької авіакомпанії Air Berlin, проте для ухвалення цього рішення необхідно отримати доступ до фінансової звітності компанії.

Ryanair зацікавлена ​​в участі в тендері на покупку збанкрутілої німецької авіакомпанії Air Berlin, проте для ухвалення цього рішення необхідно отримати доступ до фінансової звітності компанії.   Про це повідомив в інтерв'ю Reuters глава Ryanair Майкл О'Лірі, пише «Слово і Діло».

О'Лірі повідомив, що Ryanair необхідна інформація за лізинговими, трудовими угодами Air Berlin, а також за умовами договорів з аеропортами для того, щоб визначити масштаби необхідної реструктуризації.

Повідомляється, що Ryanair також зацікавлена ​​в покупці італійського перевізника Alitalia.

О'Лірі заявив, що Ryanair, яка в 2003 році придбала у KLM бюджетну авіакомпанію Buzz, має намір взяти участь в масштабних змінах в європейській авіаційній галузі.

За прогнозами О'Лірі, через п'ять років в Європі залишиться чотири або п'ять авіаційних груп - Ryanair, Lufthansa, Air France-KLM, British Airways і, можливо, easyJet.

Раніше Омелян назвав терміни закінчення переговорів з Ryanair.

Також Омелян обіцяє «кістьми лягти», але повернути Ryanair в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: