Карта АТО: ситуація на сході України станом на 24 серпня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 24 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За минулу добу в результаті бойових дій втрат у рядах українських військ немає, двоє військовослужбовців отримали поранення і травми.

Луганський напрямок

Обстановка принципово не змінилася. Основні бойові дії тривають в Попаснянському районі, де противник тричі застосовував міномети, при цьому було випущено 15 хв. Також серія ворожих обстрілів сталася в Кримському. На інших ділянках фронту вчора було тихо.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося вісім ворожих обстрілів, українські війська відкривали вогонь у відповідь у всіх випадках.

Донецький напрямок

Бойові дії вчора в основному велися в Авдіївці, а також в Зайцевому і на позиції «Шахта Бутівка». В основному окупанти порушували режим тиші ввечері. Противник застосовував тільки легке озброєння. Тривалість кожного обстрілу склала від 30 і більше хвилин. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося сім ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Увечері в Павлопілі, Лебединському і Широкіному сталося по одному ворожому обстрілу. Кожен з них тривав близько 20 хвилин, противник застосовував тільки стрілецьку зброю. На інших ділянках фронту бойові дії не велися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: