Тіллерсон звинуватив РФ у поставках зброї терористам

Читать на русском
Державний секретар США Рекс Тіллерсон звинуватив керівництво Російської Федерації в поставках озброєння афганському руху «Талібан».

Державний секретар США Рекс Тіллерсон звинуватив керівництво Російської Федерації в поставках озброєння афганському руху «Талібан».

Таку заяву він зробив в ході прес-конференції, яка проходила у вівторок 22 серпня о Держдепартаменті, пише «Слово і Діло».

«Позитивна хімія» Трампа з Путіним і тет-а-тет Порошенка з Тіллерсоном: головні висновки для УкраїниПолітичний експерт підбив підсумки візиту держсекретаря США в Україну та переговорів президента Штатів із керівництвом РФ.

«Росія постачає зброю талібам. Очевидно, що це - порушення міжнародних норм і порушення норм Ради Безпеки ООН. Ми, безумовно, будемо заперечувати проти цього і будемо звертати увагу Росії на це. Якщо хтось має намір поставляти зброю, то це повинно робитися через афганський уряд», - заявив держсекретар США.

Також в своєму виступі Тіллерсон зазначив, що про чисельність американських військ в Афганістані буде оголошено після прийняття рішення з цього приводу.

Раніше Тіллерсон розповів, як США домовлятимуться з КНДР.

А Пентагон рекомендує Трампу надати Україні летальну зброю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: