Ремонт шляхопроводу на Нивках: в КМДА назвали дату відновлення основного руху транспорту

Читать на русском
В рамках реконструкції шляхопроводу виконані роботи з відновлення несучої здатності шляхопроводу, облаштування нової монолітної плити та встановлення нових опорних частин.

З 24 серпня в Києві відновлять основний рух автотранспорту по шляхопроводу біля станції метро «Нивки» на перетині просп. Перемоги і вул. Щербаківського.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає «Слово і Діло».

В рамках реконструкції шляхопроводу виконані масштабні роботи з відновлення несучої здатності шляхопроводу, укладання нової монолітної плити, встановлення нових опорних частин на 3-й і 7-й опорах.

Крім того, за сучасними технологіями обладнано нове покриття на шляхопроводі і підходах до нього, встановлені нові опори зовнішнього освітлення та сучасного розподільного огородження «Vario Guard». Ремонтні роботи постійно велися в режимі 24/7.

У той же час, з огляду на численні позитивні відгуки учасників дорожнього руху, експертів по транспортній інфраструктурі і вчених, на етапі реконструкції були внесені істотні зміни в проект ремонту шляхопроводу.

Заплановано ліквідацію кругового руху на перетині просп. Перемоги і вул. Щербаківського з установкою світлофора. Також передбачений «винос» руху тролейбусів безпосередньо з шляхопроводу на нульовий рівень з обох його сторін.

Завдяки реалізації такої схеми збільшиться кількість смуг, буде вдосконалено рух транспорту по шляхопроводу і створені більш комфортні умови руху для громадського та автомобільного транспорту.

Міські легенди України. Київ: «втомлений» Шулявський містЯк Шулявський міст був доведений до аварійного стану: вся історія нашумілого столичного інфраструктурного проекту від ухвалення проектної документації до часткового обвалу.

«З огляду на ці масштабні конструктивні зміни, повністю оновлена ​​транспортна артерія запрацює з жовтня 2017 року. Але основний рух по шляхопроводу ми запустимо вже 24 серпня», - запевнив Кличко.

У травні повідомлялося, що в столиці на три місяці обмежать рух на мосту біля метро «Нивки».

Нагадаємо, в КМДА розповіли про переваги обраного проекту реконструкції Шулявського моста.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: