В апеляційному суді Харкова рахують збитки від пожежі

Читать на русском
Під час гасіння пожежі від води постраждали майже 70% комп'ютерів і оргтехніка, під загрозою обвалу є перекриття третього поверху.

Через пожежу у Харківському апеляційному адміністративному суді пошкоджено близько 70% комп’ютерів та огртехніки.

Про це повідомляється на сайті Ради суддів України, передає «Слово і Діло».

За словами виконувача обов'язки керівника апарату суду Іллі Янчевського, будівля суду відключена від електроенергії та зв’язку.

«Серверне обладнання, яким забезпечується автоматизована система діловодства суду (АСДС), працівники суду вивезли у безпечне місце ще під час пожежі, не постраждав архів, справи, які знаходилися у кабінетах суддів у металевих шафах, частково залиті водою, але цілком підлягають відновленню», - йдеться у повідомленні.

На Миколаївщині затримали винуватців масштабної пожежіМиколаївські поліцейські затримали двох молодиків, через дії яких згоріло 80 гектарів лісу.

Проте під час гасіння пожежі від води постраждали майже 70% комп'ютерів та оргтехніка. Також зазначається, що під загрозою обвалу через пошкодження вогнем та водою є перекриття третього поверху.

«Сьогодні, на 10 годину ранку, у суді скликано збори суддів, які мають вирішити питання щодо подальшої організації роботи суду», - пише Рада суддів.

Як повідомлялось, пожежа у будівлі Апеляційного адміністративного суду Харківської області виникла у 22 серпня ввечері. Причиною загоряння став удар блискавки. Згодом оприлюднили відео масштабної пожежі, яка охопила майже 2 тисячі квадратних метрів.

Раніше пожежа знищила маленьке село на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: