Зведення штабу АТО 23 серпня: майже 30 обстрілів, є поранені

Читать на русском
У прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 22 серпня.

Російсько-окупаційні війська 22 серпня 28 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил Україна на Донбасі, внаслідок чого троє українських військових були поранені, один отримав бойову травму.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Всього за минулу добу незаконні збройні формування 28 раз порушили режим тиші. Троє наших військових були поранені, один отримав бойову травму», – йдеться в повідомленні.

На Приморському напрямку бойовики двічі били з артилерії калібру 122 міліметри по наших опорних пунктах на підступах до Талаківки і Водяного. А близько 20 години ворог не прицільно випустив щонайменше 6 снарядів калібру 152 міліметри неподалік селища Водяне – у район, де взагалі немає українських позицій. Крім того, наприкінці доби під мінометний вогонь російських найманців двічі потрапили наші опорні пункти поблизу Гнутового, а з гранатометів били по околицях Павлополя.

На донецькому напрямку напружена обстановка й надалі зберігається в Авдіївській промзоні. Тут з 19 години і майже до опівночі бандити вели вогонь по наших захисниках зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У відповідь українські військові накривали противника щільним вогнем. У результаті такого протистояння один наш боєць отримав поранення. Також увечері і вночі бойовики відкривали вогонь у районі Луганського, Троїцького, Зайцевого та шахти Бутівка.

На луганському напрямку злочинці з мінометів та гранатометів били по наших опорних пунктах на околицях Новоолександрівки та Кримського. У наслідок обстрілів ще двоє українських захисників отримали поранення.

Нагадаємо, президент Порошенко провів переговори з Путіним, Меркель і Макроном.

Раніше бойовики 8 разів порушили перемир'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: