Порошенко повідомив, скільки грошей буде виділено на будівництво патронного заводу

Читать на русском
Із державного бюджету в 2017 році на будівництво патронного заводу буде виділено 1,4 млрд грн, на закупівлю озброєння і техніки для ЗСУ - 1,6 млрд грн.

Із державного бюджету в 2017 році на будівництво патронного заводу буде виділено 1,4 млрд грн, на закупівлю озброєння і техніки для ЗСУ - 1,6 млрд грн.

Про це заявив президент Петро Порошенко під час відвідування виставки військової техніки на Хрещатику в Києві в середу 23 серпня, передає «Слово і Діло».

«На закупівлю і модернізацію нових зразків озброєння та військової техніки у цьому році буде витрачено 1 млрд 600 млн грн, ще 1 млрд 400 млн грн - на будівництво заводу з виробництва боєприпасів на основі новітніх технологій», - сказав він.

Порошенко нагадав, що в держбюджеті-2017 на потреби ЗСУ передбачено 64,5 млрд грн. Він зазначив, що це в рази більше, ніж перед війною.

«Ресурс наш обмежений, але ми навчилися використовувати його з розумом, ощадливо і відповідально. Як результат - ми зараз стримуємо армію, яка в 5 разів більше, ніж наша, чий бюджет в 10 разів більше, ніж наш», - сказав президент.

Глава держави також нагадав, що за останні три роки ГК «Укроборонпром» передав армії 16 тис. Одиниць озброєння і військової техніки.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що російських окупантів від прапора України корчить, як чортів від ладану.

А 22 серпня президент попросив ООН ввести миротворців на Донбас.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: