Порошенко назвав передумови для розведення сил у Станиці Луганській

Читать на русском
ОБСЄ повинна отримати можливість відкрити спостережні бази для контролю за ділянками державного кордону між РФ і непідконтрольною Києву частиною Донбасу.

ОБСЄ повинна отримати можливість відкрити спостережні бази для контролю за ділянками державного кордону між РФ і непідконтрольною Києву частиною Донбасу, однак незаконні збройні формування перешкоджають цьому.

Про це заявив президент України Петро Порошенко 22 серпня під час візиту в Луганську область 22 серпня.

За словами глави держави, постійна присутність спостерігачів СММ ОБСЄ є передумовою для розведення сил в районі смт Станиця Луганська на Луганщині.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє повернути Донбас протягом рокуСказано 10 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«СММ також повинна отримати можливість відкрити відповідні бази поблизу неконтрольованої ділянки україно-російського кордону. Це вже давно заплановано, за нашим наполяганням включено в мінські угоди, але повинні ставитися перешкоди бойовикам, яких підтримує Росія», - сказав Порошенко.

Цей крок, за його словами, важливий для того, щоб Росія припинила поставки військової техніки і регулярних військ на схід України.

Нагадаємо, Порошенко розповів про нову телевежу в Луганській області.

А 12 квітня 2017 року Порошенко пообіцяв, що протягом року в медичні установи Луганської області буде направлено 40 санітарних автомобілів. Подивимося, чи зможе він виконати свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: