У Закарпатській області поліція виявила нелегальні заправки

Читать на русском
У Закарпатській області поліція припинила діяльність підпільних заправних станцій, які кожен день продавали 5000-8000 літрів скрапленого газу.

У Закарпатській області поліція припинила діяльність підпільних заправних станцій, які щодня продавали 5000-8000 літрів скрапленого газу.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України, пише «Слово і Діло».

«Розміщувалися заправні станції у віддалених селах Тячівського та Рахівського районів, де відсутнє централізоване газопостачання. Жителі заправляли не тільки свої автомобілі, а й газові балони. Щодоби діяльність газових АЗС приносила бізнесменам від 100 000 до 150 000 гривень прибутку», - повідомили в Нацполіції.

Анатолій БондаренкоМіський голова Черкас
Бондаренко запевнив, що всі незаконні газові заправки будуть демонтованіСказано 26 липня 2017 р.Статус обіцянки: Архів

Також повідомляється, що документи на такий вид діяльності і дозволу у підприємців були відсутні, обов'язкових платежів до бюджету не надходило. За інформацією співробітників поліції, заправні станції знаходилися поруч з житловими будинками, що могло призвести до жахливих наслідків у разі надзвичайної події.

18 серпня оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції, слідчі Ужгородського відділу під процесуальним керівництвом Ужгородської місцевої прокуратури провели обшуки за місцем знаходження ГАЗС. Правоохоронці вилучили обладнання для реалізації і зберігання скрапленого газу, «чорнові» записи і 25000 гривень від реалізації продукції.

Встановлюються особи, які можуть бути причетні до протиправної діяльності, а також канали поставок скрапленого газу.

Раніше повідомлялося, в Україні знову подорожчав автогаз.

Нагадаємо, під Києвом стався вибух на нафтобазі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: