Зіткнення суден в Іраку: корабель з двома десятками людей пішов на дно

Читать на русском
В результаті зіткнення, яке сталося 19 серпня в територіальних водах Іраку, потонуло судно і щонайменше 4 його матроси.
Ілюстраційне фотоФото з відкритих джерел

Через зіткнення із суховантажем у територіальних водах Іраку затонуло водолазне судно, на борту якого перебував 21 матрос.

10 людям вдалося врятуватися, 4 потонули й ще 10 на цю мить вважаються зниклими безвісти, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

«На борту допоміжного водолазного судна Аl-Misbar у момент зіткнення перебував 21 матрос. В результаті інциденту загинули четверо людей, десятьох вдалося врятувати. Решта вважаються зниклими без вести. Їх пошуки тривали до пізнього вечора», – повідомили ЗМІ в неділю.

«Захід-2017»: Чорне море заблокували кораблі НАТО, а для РФ рухатися в напрямку України смерті подібноВійськовий експерт розповів, чи варто Україні побоюватися військових навчань «Захід-2017» та чи є ризик вторгнення РФ.

Відомо, що кораблем, із яким зіткнулося судно водолазів, виявився балкер Royal Arsenal. Інцидент стався в протоці Абдаллах.

Нагадаємо, 14 серпня в голландському Антверпені сіло на мілину азійське судно, заблокувавши тим самим роботу порту. А раніше стало відомо про затонулий біля берегів Криму суховантаж, на борту якого перебували громадяни Індії та Сирії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: