Радники Трампа пішли у відставку на знак протесту

Читать на русском
Радники звинуватили Трампа у підтримці агресивних груп і терористів, які вбили і поранили американських громадян в Шарлоттсвіллі.

На знак протесту проти політики Дональда Трампа у США звільнилися 17 членів консультативного президентського комітету у справах мистецтв і гуманітарних наук.

Про це вони написали в колективній заяві у Твіттері, адресованій президентові, передає «Слово і Діло».

Члени комітету звинуватили Трампа в підтримці «агресивних груп і терористів, які вбили і поранили американських громадян в Шарлоттсвіллі».

Твіттер втратить мільярди, якщо Трамп перестане твіттитиАналітики підрахували, що ринкова вартість соцмережі впаде приблизно на $ 2 млрд, якщо президент США Дональд Трамп перестане писати в Twitter.

Вони також згадали про рішення Трампа про вихід з паризької кліматичної угоди, звинуватили в нападках на свободу слова, засудили скорочення бюджету департаменту культури та заборону мусульманам і біженцям в'їжджати в США.

«Зверхність і дискримінація - не американські цінності. Ваші цінності - не американські цінності. Ми повинні бути краще цього. Ми і є краще цього. Якщо це вам не зрозуміло, тоді ми закликаємо вас також піти у відставку», - заявили члени комітету.

Зауважимо, що дружина президента Меланія Трамп є почесною головою комітету.

Нагадаємо, у США спалахнули масові протистояння між націоналістами й антифашистами. У натовп людей, що прийшли на мітинг антифашистів проти білих націоналістів у Шарлоттсвілі, що в американському штаті Вірджинія, в’їхав автомобіль.

Раніше повідомлялося, що Трамп вирішив звільнити Стівена Беннона з посади головного радника зі стратегічних питань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: