Трамп засмучений знесенням пам'ятників рабовласникам

Читать на русском
Історію і культуру США гублять, демонтуючи пам'ятники і монументи героям Громадянської війни, заявив американський президент.

Історію і культуру США гублять, демонтуючи пам'ятники і монументи героям Громадянської війни, заявив американський президент.

Президенту США «сумно дивитися» на те, як історію і культуру США «розривають на частини, демонтуючи прекрасні пам'ятники і монументи». Населення буде сумувати за «красою», яку прибирають з міст і парків, замінити її буде неможливо, написав Дональд Трамп в своєму Twitter, пише «Слово і Діло».

«Не можна змінити історію, але можна вчитися на ній. Роберт Лі, «Стоунуолл» Джексон - хто наступний? Вашингтон, Джефферсон? Так нерозумно! »- написав він.

Так Трамп прокоментував розкол в суспільстві, що виник після зіткнень в місті Шарлоттсвілль (штат Вірджинія). Там 12 серпня проходила акція протесту проти наміру місцевої влади демонтувати пам'ятник Роберту Лі - герою Громадянської війни в США, головнокомандувачу військ Конфедерації. Під час цієї акції в колону протестувальників в'їхав автомобіль. В результаті загинула жінка, понад 20 людей постраждали.

Нагадаємо, днями заявив про можливість введення надзвичайного стану через зловживання в США опадами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: