Наїзд на людей в Барселоні: поліція повідомила про 13 загиблих

Читать на русском
Внаслідок наїзду мікроавтобуса в натовп людей на бульварі Рамбла в Барселоні загинули щонайменше 13 осіб.

Внаслідок наїзду мікроавтобуса в натовп людей на бульварі Рамбла в Барселоні загинули щонайменше 13 осіб.

Про це повідомляє El Mundo з посиланням на дані місцевої поліції, інформує «Слово і Діло». Ще 32, як пише El Periodico, - постраждали.

Раніше, посилаючись на джерела в місцевих правоохоронних органах, про це повідомляла радіостанція Cadena SER. «Щонайменше 13 людей загинули внаслідок наїзду», - говорилося в Twitter радіо.

Раніше було відомо про щонайменше двох загиблих і 20 постраждалих. Інцидент на бульварі Рамбла стався близько 17:05 за місцевим часом. Білий фургон, за даними газети El Pais, звернув на пішохідну частину бульвару під час, коли люди переходили дорогу на світлофорі.

По Рамбла мікроавтобус проїхав понад 600 метрів.

Поліція визнала цю ситуацію терактом. В цей же час, за повідомленням телеканалу TV3 з посиланням на власні джерела, в один з ресторанів міста увійшли два озброєних чоловіка. За інформацією співрозмовників телеканалу, вони забарикадувалися в приміщенні. Саме вони були причетні до того, що трапилося на вулиці Рамбла, і з ними знаходиться водій фургона, уточнював TV3. При цьому, за іншою версією, як писала El Periodico, водій мікроавтобуса вийшов з фургона і зник на іншому мікроавтобусі. Також стрілянина, як відзначала El Periodico, сталася на ринку Бокерія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: