Через теракт в Барселоні Facebook посилив функцію безпеки

Читать на русском

У Facebook з'явилася функція Перевірка безпеки, в якій користувачі можуть негайно просити про допомогу або повідомити, що вони в безпеці.

У соціальній мережі Facebook з'явилася функція «Перевірка безпеки», в якій користувачі можуть негайно просити про допомогу або запевнити, що вони в безпеці.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на 24канал.

«Перевірка безпеки» (Safety Check) з'явилася після наїзду фургона на пішоходів. Більше шести тисяч користувачів мережі вже скористалися послугою.

Зараз 34 людини просять про допомогу. Інші 6500 користувачів можуть допомогти постраждалим - дахом над головою, водою, їжею або паливом.

У Facebook з'являється оповіщення: «Напад в Барселоні, Іспанія. Ви можете перевірити, чи у безпеці ваші друзі в зоні НП, а також дати знати своїм близьким, що з вами все добре».

Завдяки послузі користувач може оперативно сповістити у разі теракту або стихійного лиха про те, чи все в порядку з ним.

Нагадаємо, ввечері 17 серпня в іспанській Барселоні фургон наїхав на пішоходів. Поліція кваліфікувала інцидент як теракт. В результаті трагедії загинули щонайменше 13 осіб, серед яких 5 дітей, ще понад 100 людей отримали поранення.

Згодом стало відомо, що в Барселоні в результаті теракту постраждали громадяни як мінімум 18 держав.

Сьогодні в МЗС підтвердили, що українців серед поранених в Барселоні немає.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: