У Києві скоєно збройний напад, є поранений

Читать на русском
У Києві на вулиці Зоологічній сталося збройне пограбування. Двоє в масках напали на чоловіка і поранили його гумовими кулями з травматичного пістолета.
112.ua

У Києві невідомі відкрили вогонь по чоловікові, який ніс сумку з грошима.

Про це повідомляє сайт телеканалу 112 Україна, передає «Слово і Діло».

У Києві затримали колишнього «беркутівця», підозрюваного в нападі на АвтомайданУ Києві затримали екс-бійця спецпідрозділу «Беркут» Сергія Лободу, якого розшукували за фактом нападу на Автомайдан у січні 2014 року.

Відзначається, що інцидент стався на вулиці Зоологічній. За словами очевидців, нападники, обличчя яких були сховані під медичними масками, стріляли в чоловіка мінімум двічі.

В результаті стрілянини чоловік отримав поранення в голову. Потерпілий був госпіталізований. Про його стан здоров'я наразі не повідомляється.

Нападники втекли на автомобілі Audi синього кольору. У столиці оголошено план «Перехоплення». У поліції сказали, що внесли подія в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 187 «розбій».

Раніше повідомлялося, що охоронець нардепа влаштував стрілянину в Києві.

Нагадаємо, 11 серпня в Дніпрі біля готелю «Світанок» сталася перестрілка, в результаті якої загинула людина і двоє отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: