«Антонов» планує за кілька років перейти на стандарти НАТО

Читать на русском
Антонов поставив за мету до кінця 2020 року пройти сертифікацію у Федеральному управлінні цивільної авіації США.

До кінця 2020 року «Антонов» поставив за мету пройти сертифікацію у Федеральному управлінні цивільної авіації США та перевести виробництво на стандарти НАТО.

Про це повідомляє прес-центр державного підприємства «Антонов», передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, ці заходи передбачені у планах розвитку виробництва на 2018-2020 рр.

«Сертифікація підприємства і літаків «Ан» у FAA дасть змогу значно розширити ринки збуту літаків», – наголошує прес-служба.

Також до планів підприємства входить розвиток системи підтримки користувачів літаків «Ан» відповідно до розроблених стандартів та процедур. Також очікується відкриття до кінця 2020 року регіональних сервісних центрів у Індії, ПАР, Колумбії, Республіці Судан, а також у Болгарії або на Мальті.

Плани розвитку «Антонова» на 2018-2020 роки передбачають також технічне переоснащення підприємства у співпраці із західними компаніями Brotje та MTorres, вдосконалення організаційної структури, розвиток інформаційних технологій шляхом впровадження системи IT Enterprise української розробки.

Нещодавно Кабінет міністрів затвердив пільги для авіабудівних підприємств: вони скасовують сплату ввізного мита та ПДВ на імпорт комплектувальних матеріалів.

Маркетинговий план державного підприємства «Антонов» передбачає випуск не менше 70 літаків протягом найближчих 5 років.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: