На пляжах Одеси радять тимчасово не купатися

Читать на русском
Через інтенсивні опади, які пройшли 14 серпня, одеська влада тимчасово не рекомендують купатися на міських пляжах.

На пляжах Одеси тимчасово рекомендовано не купатися після сильних опадів, які пройшли 14 серпня. Все тому, що велика кількість поверхневих вод потрапило в акваторію пляжів міста.

Про це повідомляє прес-служба Одеської міської ради з посиланням на міське управління Госпродпотребслужби, передає «Слово і Діло».

Що політики обіцяли і що насправді зробили для комфортного пляжного відпочинку в Україні?Пляжний відпочинок в Україні – справа не з простих, адже знайти доглянутий і безпечний пляж, особливо в межах великих міст, останнім часом дуже непросто. «Слово і Діло» дослідило, що з цього приводу обіцяли політики – депутати, мери та губернатори з усієї країни.

«Керуючись статтями 7, 18 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», з метою недопущення погіршення епідситуації в оздоровчий період і профілактики захворювань, що передаються водним шляхом, рекомендується тимчасово утриматися від морського водокористування на пляжах міста», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що ці рекомендації будуть діяти до особливого розпорядження.

Раніше все столичні пляжі були визнані небезпечними для купання.

Нагадаємо, видання The Business Insider раніше оприлюднило [список найбільш барвистих пляжів світу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: