Місія ЄС передала обладнання Львівському управлінню НАБУ

Читать на русском
Консультативна місія Євросоюзу подарувала теруправлінню Антикорупційного бюро у Львівській області обладнання на круглу суму.

Консультативна місія Європейського Союзу в Україні передала Львівському територіальному управлінню Національного антикорупційного бюро України обладнання загальною вартістю 35 тисяч євро.

Про це йдеться в повідомленні місії, повідомляє «Слово і Діло».

За словами КМЄС, управління розпочало свою роботу лише рік тому, і ця технічна допомога сприятиме розвитку його інституційної спроможності. На баланс установи передані, серед іншого, комп'ютери, програмне забезпечення та обладнання для відеоконференцій.

«Розслідування, які проводило Львівське територіальне управління НАБУ, потрапили на перші шпальти газет і були в центрі уваги всієї країни. Це свідчить про те, що НАБУ у Львові, довго не зволікаючи, одразу почало виконувати покладені на нього завдання», – зазначила заступник керівника операційного департаменту КМЄС Лін Шихан.

«У процесі створення нового офісу виникає чимало труднощів з матеріально-технічним забезпеченням. Ми раді, що можемо підтримати НАБУ, допомагаючи цьому територіальному управлінню продовжувати домагатися перемог в боротьбі з корупцією у Львівській і сусідніх областях», – додала вона.

Нагадаємо, ГПУ отримала доступ до справи НАБУ щодо глави Окружного адмінсуду Києва.

Раніше ЗМІ повідомили, що НАБУ проводить розслідування щодо Гонтаревої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: