Зведення штабу АТО 15 серпня: понад 30 обстрілів, є поранені

Читать на русском
У прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 14 серпня.

Російсько-окупаційні війська 14 серпня 31 раз вели вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті яких вісім військових отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«У районі проведення АТО черговий раз спостерігається тенденція до загострення обстановки. Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 31 раз порушили перемир'я. Вісім наших військових отримали поранення », - йдеться в повідомленні.

Вже декілька днів поспіль, на підступах до Авдіївки, практично не припиняються обстріли позицій ЗСУ. Так, вчора, з 18 години і до опівночі російсько-окупаційні угруповання, фактично безперервно били по наших укріпленнях у районі промзони. Тут, окрім використання гранатометів, великокаліберних кулеметів, бойовики випустили щонайменше 10 мін калібру 120 міліметрів та 19 мін калібру 82 міліметри. На кожен обстріл противника сили АТО відповідали щільним вогнем, який приборкував вогневі засоби противника.

Крім того, на донецькому напрямку, наприкінці доби, під вогнем опинились наші позиції неподалік Кам’янки та Луганського. А в результаті мінометного обстрілу українських укріплень у районі Верхньоторецького п'ятеро наших бійців отримали поранення.

На маріупольському напрямку активність бойовиків фіксувалась неподалік Мар'їнки. Тут злочинці двічі застосовували міномети різних калібрів. А внаслідок гранатометного обстрілу опорного пункту на підступах до Водяного ще один український воїн отримав поранення.

Нагадаємо, вдень 14 серпня збільшилася кількість обстрілів, були поранені два бійця ЗСУ.

Раніше 13 серпня терористами здійснили 25 обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: