Зведення штабу АТО 14 серпня: 25 обстрілів, є поранені

Читать на русском
У прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 13 серпня.

Російсько-окупаційні війська 13 серпня 25 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, внаслідок чого двоє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 25 разів порушили перемир'я. Двоє українських бійців отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку, у районі Авдіївської промзони з 18 години і до опівночі, бойовики практично не припиняли обстріли наших опорних пунктів з мінометів різних калібрів, гранатометів, стрілецької зброї. У результаті одного з таких обстрілів отримав поранення один український боєць. Також,, ввечері, під ворожим вогнем опинились наші укріплення неподалік Новоселівки, Верхньоторецького, Невельського, Луганського. У відповідь майже на кожен обстріл противника сили АТО накривали бойовиків щільним вогнем.

На луганському напрямку противник сконцентрував вогневу активність біля Кримського. Лише за вечір і ніч злочинці 5 разів обстрілювали наші позиції поблизу цього селища з 120-міліметрового міномета та гранатометів різних систем.

На маріупольському напрямку, ввечері бойовики відкривали вогонь у районі селищ Водяне та Широкине. Крім того, вчергове демонструючи свою зневагу до усіх норм гуманітарного права і мирних домовленостей, злочинці били з міномету, гранатомету та великокаліберних кулеметів по будинках мирних мешканців Мар'їнки. На щастя ніхто з місцевих не постраждав.

Нагадаємо, у Мар'їнці житлові квартали потрапили під обстріл.

Раніше поліція затримала інформатора бойовиків в Маріуполі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: