На Закарпатті внаслідок негоди затоплені дороги і будинки – ДСНС

Читать на русском
У Закарпатській області через сильні дощі і вітер підтоплені відрізки доріг місцевого значення в Ужгороді та Берегові а також домоволодіння.

У Закарпатській області через сильні дощі та надалі засмічення водовідвідних каналів і каналізаційних стоків сталося підтоплення 9 дворів і відрізків доріг місцевого значення в Ужгороді та Берегово.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби України в Закарпатській області, передає «Слово і Діло».

Місцеві легенди України: захист від паводків на Закарпатті«Слово і Діло» продовжує досліджувати найбільш злободенні проблеми міст та регіонів України, що, попри обіцянки політиків, не вирішуються роками. На черзі Закарпаття та його найбільш руйнівне стихійне лихо – паводки.

Зокрема, в Берегово підтоплена дорога на вулиці Рожажкерт, в Ужгороді на вулиці Володимирській відкачали близько 80 куб. м води з підтоплених будинків. Також в Ужгороді на вулиці Учительській були підтоплені 7 будинків.

Повідомляється, що у Мукачеві дерево впало на проїжджу частину автодороги місцевого значення. Постраждалих і загиблих в результаті стихії немає.

«О 21:00 підрозділи ДСНС завершили відкачування води з підтоплених домогосподарств в м Ужгород», - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що на Закарпатті кілька районів залишилися без світла через негоду.

Нагадаємо, чт про в травні в Росії паводком затопило літаки, призначені для боротьби з наслідками повені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: