Спекотний серпень: через погодні умови на Закарпатті скоротили робочий день

Читать на русском
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль підписав розпорядження про скорочення робочого дня на годину з 2 до 10 серпня.

У Закарпатській області в зв'язку з аномальною спекою влада на годину скоротила робочий день.

Про це повідомляється на сайті губернатора регіону Геннадія Москаля, який підписав відповідне розпорядження, передає «Слово і Діло».

Скорочення робочого дня на одну годину запроваджується з 2 до 10 серпня.

У Києві через спеку заборонили проведення продуктових ярмарківУ Києві в період із 1 до 6 серпня в зв'язку з підвищенням температури повітря припинять роботу продовольчі ярмарки.

«На більшій частині Закарпаття очікується до 36 градусів тепла. Продуктивно працювати в таких умовах можна хіба що в обладнаних кондиціонерами приміщеннях, яких небагато. Для інших працівників (особливо тих, хто працює під відкритим небом), краще змінити режим роботи й скоротити робочий час на годину», – йдеться в повідомленні.

Недопрацьовані з 2 до 10 серпня години будуть перенесені на робочі дні наприкінці серпня та на початку вересня, коли температура повітря нормалізується (від 28.08 до 5.09).

Установам і підприємствам усіх форм власності рекомендується змінити робочий графік працівників, збільшити технологічні перерви, обмежити виконання робіт підвищеної небезпеки тощо.

Нагадаємо, за інформацією Гідрометцентру, в середу в країні збережеться спекотна погода, температура повітря місцями підвищиться до +35... +37°.

Раніше синоптики склали прогноз на останній місяць літа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: