Зведення штабу АТО 13 серпня: є загиблий і постраждалі

Читать на русском
У прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 12 серпня.

Російсько-окупаційні війська 12 серпня 17 разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких один військовий загинув, двоє поранені, а ще шестеро отримали бойові травми.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 17 разів порушили перемир'я. Один український воїн загинув, двоє – пораненні, ще 6 – отримали бойові травми», – йдеться в повідомленні.

На приморському напрямку бойовики з гранатометів та великокаліберних кулеметів били по українських укріпленнях неподалік Водяного, отримуючи при цьому жорстку відповідь. В наслідок цього протистояння один український боєць загинув, один отримав поранення. Крім того вже вночі, бандити застосували міномет калібру 120 міліметрів у районі Новотроїцького.

На донецькому напрямку під гранатометним вогнем ворога опинились наші опорні пункти в Опитному. А по шахті Бутівка били з озброєння БМП.

На луганському напрямку обстрілів за добу було найбільше. Ввечері, двічі з кулеметів, противник обстрілював підступи до Кримського. А з мінометів калібру 82 міліметри злочинці накривали наших бійців неподалік Новотошківського, Новоолександрівки та Катеринівки. Також бойовики активно застосовували міномети різних калібрів у районі Троїцького.

Нагадаємо, бойовики вимагали від спостерігачів ОБСЄ показувати паспорт.

Раніше з початку доби 11 серпня отримали поранення вже двоє військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: