В Одеській області знайшли жорстоко вбитого матроса ВМС України

Читать на русском
У прес-центрі командування Військово-морських сил України повідомили про жорстоке вбивство матроса під Одесою.

В позаслужбовий час загинув матрос Військово-морських сил України Арслан Шейхов, який відпочивав з сім'єю в селі Єгорівка Одеської області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Обставини загибелі військовослужбовця з'ясовуються правоохоронними органами. Командуванням ВМС ЗС України встановлено взаємодію з головним управлінням Національної поліції в Одеській області, яке тримає на контролі перебіг розслідування. Розраховуємо на об'єктивні та неупереджені слідчі дії, проведені у зв'язку із загибеллю нашого бойового побратима», – сказано в повідомленні.

Подробиці загибелі Шейхова повідомила радник начальника Генерального штабу Збройних сил України Олена Вербицька на своїй сторінці в Facebook.

«11 серпня 2017 року Арслан Шейхов перебував в законному звільненні і разом з сім'єю святкував у себе вдома свій тридцять третій День народження. Близько 19:00 цього дня до нього заїхав на своєму автомобілі його знайомий громадянин Злий В.І. (01.01.1976 р.н.), через кілька хвилин вони поїхали в невідомому напрямку. Більше живим Шейхова ніхто не бачив», – повідомила Вербицька.

«11 серпня близько 23:50, біля воріт свого будинку, місцевий лікар села Єгорівка (Одеська область, Роздільнянський район) знайшов труп Арслана Шейхова. Лікар відразу викликав швидку допомогу і подзвонив у відділ Нацполіції. При огляді тіла представниками поліції було виявлено множинні садна на тілі та голові, переломи носа і черепа. Навіть на дотик відчувалося, що зламано як мінімум два ребра», – додала вона.

Нагадаємо, на полтавському пляжі під час перестрілки вбито чоловіка і поранено дитину.

Раніше в Дніпрі застрелили людину, двоє поранених.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: