Тіло загиблого на початку червня полковника Нацгвардії нарешті доставили до Сєвєродонецька

Читать на русском
Тіло полковника спецназу Національної гвардії Олександра Бойка, який загинув під Попасною ще 3 червня, доставили в Сєвєродонецьк.
Олександр БойкоФото з відкритих джерел

До Сєвєродонецька після тривалих пошуків привезли тіло загиблого на початку червня полковника спецназу Національної гвардії Олександра Бойка.

Про це у Twitter повідомив директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко, інформує «Слово і Діло».

«Після довгих пошуків тіло убитого 3 червня в бою під Попасною полковника спецназ Нацгвардії Олександра Бойка доставлене в Сєвєродонецьк», – констатував він.

Командир розвідгрупи «Вега» одного з полків НГУ, Олександр Бойко загинув під час виконання бойового завдання, однак увесь цей час вважався зниклим безвісти.

За інформацією, яку зібрала його дружина, полковник зник вдень 3 червня поблизу селища Катеринівка Луганської області. Був на завданні на чолі групи, що ночувала в Золотому в розташуванні 24 ОБМП.

Бойовики обстрілювали пункт пропуску «Мар'їнка» більше годиниЗа даними штабу АТО, всього за добу незаконні збройні формування 20 разів порушили режим тиші. Більше години обстрілювали з гранатометів пункт пропуску «Мар'їнка».

«На завдання з населеного пункту група вийшла о 6:00 ранку в складі 6 чоловік. На машині «швидкої допомоги» група виїхала на старий опорник ЗСУ біля Кабанячого поля. Близько 17:00 група повернулася в розташування 24 ОБМП, але без свого командира, мого чоловіка Бойка А. А.», – неодноразово писала у своєму Facebook Світлана Бойко.

Як стало відомо вранці вчора, 11 серпня, за попередню добу НЗФ 15 разів обстрілювали позиції українських військових, в результаті чого один наш вояк загинув.

Кількома днями раніше в Генштабі заявили, що з початку війни на Донбасі загинули 2307 українських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: