В Україні стався збій в одній з електронних платіжних систем

Читать на русском
Українські користувачі системи електронних платежів PayPal зіткнулися з проблемами при переказі грошових коштів зі своїх акаунтів на іноземні.

Українські користувачі системи електронних платежів PayPal зіткнулися з проблемами під час переказів грошових коштів зі своїх акаунтів на іноземні.

Про це передає «Слово і Діло», з ссидкой на AIN.ua.

Кібератака: яких наслідків очікуватиЖурналіст Максим Кречетов розповів про можливі наслідки кібератаки, яка сталася напередодні Дня Конституції.

Перші повідомлення про серйозні збої в роботі системи почали надходити ще в четвер, 10 серпня, а за минулу добу в службу підтримки PayPal зі скаргами на неможливість здійснити грошові перекази звернулися сотні українських користувачів.

Повідомляється, що мова йде тільки про блокування переказів грошових коштів на іноземні акаунти. Оплачувати товари на американських сайтах безготівковим розрахунком українські користувачі можуть в штатному режимі.

У службі підтримки PayPal заявили, що поки не мають уявлення про те, як вирішити ситуацію, що склалася і тимчасово рекомендують українцям здійснювати грошові транзакції за кордон через банки.

Нагадаємо, система електронних платежів PayPal не веде повноцінної роботи в Україні. Українські користувачі можуть відправляти платежі за кордон, однак опція прийому платежів продовжує залишатися недоступною. У самій компанії поки ясно дають зрозуміти, що PayPal і далі продовжить працювати в Україні лише частково і розширення функціоналу в найближчому майбутньому не розглядається.

Нагадаємо, 7 серпня в роботі Facebook і Instagram відбулися масштабні збої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: