Facebook призупинив програму штучного інтелекту

Читать на русском
Facebook припинив роботу над частиною системи штучного інтелекту після того, як та вийшла з-під контролю і почала розмовляти своєю мовою.

Facebook припинив роботу над частиною системи штучного інтелекту після того, як та вийшла з-під контролю і почала розмовляти своєю мовою.   Агенти штучного інтелекту, створені, щоб домовлятися з людьми, спочатку говорили один з одним, використовуючи англійську мову. Пізніше вони створили нову мову, яка була зрозумілою тільки системам штучного інтелекту. У якийсь момент в системі стався збій, після чого, за даними видання, вони стали говорити: «Я можу, можу я, все інше. ... У м'ячів є нуль для мене для мене для мене для мене ...»

Tech Times пише, що нова мова була створена штучним інтелектом для того, щоб швидше і простіше обмінюватися інформацією. Facebook відключив частину системи і змусив інших агентів штучного інтелекту спілкуватися тільки англійською мовою.

Минулого тижня засновник Facebook Марк Цукерберг заочно посперечався з власником компаній SpaceX і Tesla Ілона Маском про штучний інтелект. Маск, виступаючи перед губернаторами штатів США, закликав владу задуматися про небезпеку штучного інтелекту і, можливо, ввести обмежувальні заходи на розробки в цій сфері.

Цукерберг визнав побоювання Маска необгрунтованими і сказав, що штучний інтелект тільки допомагає розвитку людства. Маск в своєму твіттері у відповідь на це написав, що у Цукерберга «обмежене розуміння цього питання».

Нагадаємо, Facebook розробляє модульний смартфон. Також Facebook допоможе виявити відкритий Wi-Fi.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: